Telefon 43  43  37  77

Hvis du ønsker at vi skal ringe til dig, bedes du udfylde formularen, vi kan ringe dig op alle hverdage mellem kl. 8.30 til 17.00 -
 

Navn
Telefon
Virksomhed / Selskab

 
E-Mail
Bemærkninger
Kode
Indtast ovenstående spam kode
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Hvis opgaven er sprinkler…

ENCOs sprinklerafdeling har projekteret og udført sprinklerinstallationer siden 1984 og vi holder os altid for øje, at de anlæg, vi leverer - i tilfælde af brand , skal redde menneskeliv og værdifulde aktiver. Derfor er vi præcise og grundige, når vi projekterer, installerer, afprøver og servicerer sprinkleranlæg til alle former for byggeri og industrielle anlæg.

I samarbejde med kundens rådgiver sikrer vi, at alle sprinkleranlæg er driftssikre og veldimensionerede. Alt efter bygningstype og risikoklasse.

Vores dygtige og rutinerede sprinkleringeniører og holdet af engagerede montører, trækker alle på mange års erfaring på sprinklerområdet. Alle detaljer planlægges på vores kontor og er koordineret, når vores teams går i gang med installationen. Vi garanterer, at teknisk knowhow og ressourcer spiller tæt sammen –lige fra projektering til afprøvning og levering.

Sprinklerafdelingen er naturligvis opdateret med det nødvendige digitale udstyr, og trykkeri så der kan kommunikeres med alle aktører, herunder udbydere, arkitekter og rådgivende ingeniører.

Alle der har set en ildebrand, ved hvor hurtigt den kan udvikle sig og hvor alt ødelæggende den er. Med forfærdelige tab af uerstattelige menneskeliv og store værdier. Med et korrekt udført sprinkleranlæg, er det stort set umuligt, for en brand, at udvikle sig. Og når et sprinkleranlæg udløses går der automatisk alarm til brandvæsnet. Det betyder at brandvæsnet hurtigt kan komme og sikre den endelige slukning.

Et sprinkleranlæg sikrer også oftest en væsentlig reduktion af forsikringspræmien.

Kig gerne i vores referencer med: Sprinklerentrepriser

Kompetencer:
  • Sprinklerprojektering
  • Traditionelle, vådt anlæg
  • Frostsikre, tørre anlæg
  • Vandtågeanlæg
  • Trappesprinkleranlæg
  • Atrium anlæg
  • Lovpligtig servicering

ENCO A/S - VVS er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Hovedkontor:
Erhvervsvej 18
2600 Glostrup
Tel.: +45 4343 3777
post-vvs@enco.dkLyngby afd.:
Tel.: + 45 4588 3799
post-vvs@enco.dkGentofte Afd:
Tel.: +45 3965 1602
post-vvs@enco.dkÅbningstider:
Mandag-torsdag 7.00 - 15.00
Fredag 7.00 - 14.30