Telefon 43  43  37  77

Hvis du ønsker at vi skal ringe til dig, bedes du udfylde formularen, vi kan ringe dig op alle hverdage mellem kl. 8.30 til 17.00 -
 

Navn
Telefon
Virksomhed / Selskab

 
E-Mail
Bemærkninger
Kode
Indtast ovenstående spam kode
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Medarbejderpolitik

Overordnet skal der være en god balance mellem familie- og arbejdsliv

Det er vigtigt for ENCO at kunne tiltrække - og fastholde de bedste medarbejdere.

Det tror vi bl.a. lykkes for os, fordi vi prioriterer at skabe gode, trygge og udviklende rammer for vores medarbejdere.

Vi tror på, at medarbejdere der har det godt, får overskud til at tage et fagligt ansvar for deres arbejde samt til at opbygge gode sociale relationer kolleger imellem - samt ikke mindst til at være gode og positive ambassadører overfor kunder og den øvrige omverden.

Vi vægter de faglige kvalifikationer og erfaringer højt og tilbyder derfor medarbejderne løbende videreuddannelser, så vi til stadighed sikrer den højeste kvalitet og faglighed i ENCO.

Men vi prioriterer også medarbejdernes menneskelige og sociale kompetencer meget højt. Derfor har medarbejderne mulighed for gennem ENCO at deltage i sociale aktiviteter som bl.a. fiskeri, golf, motorcykelklub m.v. De fælles oplevelser vi får her, tror vi, er med til at skabe den følelse af fællesskab og samhørighed vi oplever i virksomheden.

Hovedkontor:
Erhvervsvej 18
2600 Glostrup
Tel.: +45 4343 3777
post-vvs@enco.dkLyngby afd.:
Tel.: + 45 4588 3799
post-vvs@enco.dkGentofte Afd:
Tel.: +45 3965 1602
post-vvs@enco.dkÅbningstider:
Mandag-torsdag 7.00 - 15.00
Fredag 7.00 - 14.30