Telefon 43  43  37  77

Hvis du ønsker at vi skal ringe til dig, bedes du udfylde formularen, vi kan ringe dig op alle hverdage mellem kl. 8.30 til 17.00 -
 

Navn
Telefon
Virksomhed / Selskab

 
E-Mail
Bemærkninger
Kode
Indtast ovenstående spam kode
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

ENCO A/S VVS – skifte på direktørposten

Jørn Kristofferen har fredag den 1. februar 2019 orienteret personalet om hans planer for den kommende periode:
” Efter lange overvejelser har jeg nu besluttet at træde til side og pr. 1 maj 2019 overlade ansvaret som Direktør til Karsten Hansen. Karsten vil i samarbejde med den øvrige ledergruppe have til opgave at transformere ENCO VVS fra en ejerledet virksomhed til en virksomhed med tydeligere og mere opdelte ansvarsområder (entreprise, service, kalkulation og regnskab).

Karsten og jeg vil i de kommende måneder køre tæt parløb, for at sikre at han er bedst muligt klædt på til opgaven. 

Jeg vil, naturligvis, fortsætte som indehaver af virksomheden. Fra 1. maj vil jeg arbejde med den overordnede strategi, løse ad hoc-opgaver, stå til rådighed for sparring og ikke mindst påtage mig rollen som ”ENCO VVS-ambassadør” overfor samarbejdspartnere.
 
Karsten Hansen:
”Jeg er kommet som leverandør i ENCO A/S-VVS i 25 år og har altid syntes at de værdier og holdninger der har præget Jørn Kristoffersen gennem alle årene, ligger meget tæt på mine egne.
Gennem de seneste 16 måneder har jeg haft mulighed for at lære virksomheden, kunderne, personalet og ikke mindst den daglige ledergruppe at kende ”indefra”. Jeg er meget beæret og ydmyg over at Jørn og hans familie har valgt mig til at videreudvikle ENCO A/S-VVS over de kommende år.

Det driftmæssige ansvar vil naturligvis ligge hos den enkelte afdelingsansvarlig, men jeg forventer at kunne bidrage med min kommercielle tilgang, ledelseserfaring og strukturerede tilgang til opgaverne”

Hovedkontor:
Erhvervsvej 18
2600 Glostrup
Tel.: +45 4343 3777
post-vvs@enco.dkLyngby afd.:
Tel.: + 45 4588 3799
post-vvs@enco.dkGentofte Afd:
Tel.: +45 3965 1602
post-vvs@enco.dkÅbningstider:
Mandag-torsdag 7.00 - 15.00
Fredag 7.00 - 14.30