Telefon 43  43  37  77

Hvis du ønsker at vi skal ringe til dig, bedes du udfylde formularen, vi kan ringe dig op alle hverdage mellem kl. 8.30 til 17.00 -
 

Navn
Telefon
Virksomhed / Selskab

 
E-Mail
Bemærkninger
Kode
Indtast ovenstående spam kode
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?


NYT NAVN, NYT LOGO

 - stadig de samme gode relationer -


Siden Jørn Kristoffersen valgte at videregive rollen som adm. direktør til Karsten Hansen, har Karsten og den øvrige ledergruppe arbejdet med strategien for de kommende 5 år.

Det har været et ønske fra ledelsen, at have et logo der klart signalerer hvem vi er og hvilke kompetencer vi har. Det er samtidigt besluttet, at vi pr. 01.06.2020 ændrer navn til ENCO VVS & Sprinkler A/S.

Vores CVR-nummer fortsætter naturligvis uændret.

”Vores valg er faldet på logoet med de 2 ”bølger” i blå og rød. Om man tænker vand og ild, varmt og koldt eller frem og retur, vil vi overlade til den enkelte kunde, ud fra hvilken relation kunden har til ENCO VVS & Sprinkler, det vigtigste for os har været genkendeligheden” udtaler Karsten Hansen.

I den kommende periode vil det nuværende logo blive ændret på biler, skilte, containere, flag, arbejdstøj med videre.

Ultimo juni vil vi lancere vores nye hjemmeside enco.dk.

Hjemmesiden skal i fremtiden klart signalere vores erfaring og kompetencer og ligeledes være omdrejningspunktet for vores strategi på de sociale medier fremover.

Jørn Kristoffersen:
overgangen fra adm. direktør til bestyrelsesformand har været en spændende rejse, både for mig, men ikke mindst for den nye direktør og den øvrige ledergruppe. Jeg kan se, at den daglige ledelse arbejder målrettet med ”min” virksomhed og jeg er meget tryg ved den strategi der er lagt og måden den bliver implementeret på.”

Hovedkontor:
Erhvervsvej 18
2600 Glostrup
Tel.: +45 4343 3777
post-vvs@enco.dkLyngby afd.:
Tel.: + 45 4588 3799
post-vvs@enco.dkGentofte Afd:
Tel.: +45 3965 1602
post-vvs@enco.dkÅbningstider:
Mandag-torsdag 7.00 - 15.00
Fredag 7.00 - 14.30