Telefon 43  43  37  77

Hvis du ønsker at vi skal ringe til dig, bedes du udfylde formularen, vi kan ringe dig op alle hverdage mellem kl. 8.30 til 17.00 -
 

Navn
Telefon
Virksomhed / Selskab

 
E-Mail
Bemærkninger
Kode
Indtast ovenstående spam kode
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Hvis opgaven er teknikentreprise...

ENCO er en VVS- og sprinklervirksomhed med speciale i at samle det rette hold når det gælder store tekniske entrepriser.

Som teknikere tænker og planlægger vi i tekniske helheder – i tæt samarbejde med vore kunder og deres rådgivere. 

Vi udpeger én projektleder. På tværs af alle de tekniske fagområder  samler og styrer vores projektleder det hold som skal til for at løse opgaven. Ved behov for særlige kompetencer trækker projektlederen på alle de kompetencer som er tilknyttet ENCO. I den forbindelse er det vigtigt at nævne vores søsterselskab  ENCO A/S – EL. Det giver fleksibilitet og smidighed – til gavn for projektet og for kunden. 

Opgaver uden for vores egenproduktion vil blive løst af én af vore faste samarbejdspartnere. Firmaer som vi har samarbejdet med igennem mange år. Virksomhederne er anerkendte som både fagligt dygtige og meget omhyggelige. Opgaver udført i underentreprise vil være underlagt vor ISO 9001 kvalitetsstyring og miljøledelse. 

Som en del af vores kvalitetssikring vil der altid blive fremlagt gyldig dokumentation for
autorisation, akkrediteringer, certificering eller andre myndighedskrav som dokumenterer underentreprenørens kompetencer.

Vi har så mange kompetente teknikere, ingeniører og montører, at vi er store nok til at tage ansvar for omfattende teknikentrepriser. Vores stab er dog ikke større end, at vi bevarer den vigtige nærhed til projektet og vores kunder.

Når et projekt er færdigt, får kunden en samlet overskuelig skriftlig dokumentation for udført kvalitetssikring, ligesom vores gennemarbejdede drift- og vedligeholdelsesvejledning bliver udleveret som et samlet materiale for alle entrepriser.

Kig gerne i vores referencer med: Teknikentrepriser

Kompetencer inden for teknik :
  • Teknikentrepriser
  • Storentrepriser
  • Hovedentrepriser
  • Totalentrepriser

ENCO A/S - VVS er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Hovedkontor:
Erhvervsvej 18
2600 Glostrup
Tel.: +45 4343 3777
post-vvs@enco.dkLyngby afd.:
Tel.: + 45 4588 3799
post-vvs@enco.dkGentofte Afd:
Tel.: +45 3965 1602
post-vvs@enco.dkÅbningstider:
Mandag-torsdag 7.00 - 15.00
Fredag 7.00 - 14.30