Telefon 43  43  37  77

Hvis du ønsker at vi skal ringe til dig, bedes du udfylde formularen, vi kan ringe dig op alle hverdage mellem kl. 8.30 til 17.00 -
 

Navn
Telefon
Virksomhed / Selskab

 
E-Mail
Bemærkninger
Kode
Indtast ovenstående spam kode
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

NYHEDER


Side 3 af 5
Gå til side    1  2  3  4  5  
Trapperumssprinkler
Siden 2006 har ENCO været med til at brandsikre trapperum i gamle ejendomme i forbindelse med byfornyelse. 
Trapperumssprinkling kan udmærket etableres i ejendomme hvor der alene ønskes trykhed og sikkerhed for flugt- og redningsveje i tilfælde af brand. 
ENCO A/S – VVS har fået kontrakt på det ene af – De to tårne på Bella Hotel
I forbindelse med opførslen af det nye Bella Hotel glæder vi os her hos ENCO til, at skulle i gang med vvs-entreprisen på etape 1. En spændende entreprise som for ENCO også indeholder køle- og smedeentreprisen.
CO2 besparelsen kan blive kæmpe stor med simple tiltag og samtidigt reducere vore driftsudgifter til el, varme og køl meget betydeligt
ENCO A/S har de seneste år deltaget i en lang række projektoptimeringer og forsøg, der har resulteret i betragtelige reduceringer af el- og varmeudgifterne ved industrien, kommuner og boligforeninger. 
Af ENCO´s seneste spændende igangværende opgaver i Københavns Lufthavn, kan nævnes:
Bl.a. etablering af et større sprinkleranlæg hos Naviair, energioptimering af de tekniske installationer, bl.a. vvs, el & cts, i ”Maglebylille´s værkstedsbygning - samt ny og meget stor kølecentral ved Finger C. 
Kulturværftet og ENCO
Den 1. december 2008 blev en glædelig mærkedag for ENCO A/S i Glostrup
ENCO smeder også for Forsvaret
ENCO er drifts- og servicepartner for en lang række stats- og kommunale institutioner, foruden boligselskaber og industrivirksomheder med 24-timers drift. 
Omfattende brandsikring og vvs løsninger til VM Bjerget er løst af ENCO
Endnu et utraditionelt og meget nyskabende bygningsværk i Ørestad, med høje materiale- og installationskrav, står nu færdigt efter ca. 2 år. 
ENCO etablerer sprinkler og vvs i DONG´s nye 50.000 m2 byggeri
Dong Energy udvider deres velkendte og synlige hovedkvarter ved Lyngby motorvejen med 32.000 m2 foruden ca. 18.000 m2 kælder – i alt ca. 50.000 m2
ENCO totalrenoverer 90 rækkehuses vand, varme & afløb under beboelsen
Renoveringen i rækkehusbebyggelsen ”Karlsvænge” i Rødovre begyndte primo marts i år og var oprindeligt aftalt leveret den 1. december – ligeledes i år. 
Fræsehallen – ny spændende ombygning af gl. fabrikshal
Den store danske industrikoncern, F.L. Schmidt, har i mange år haft forskellige tunge industriproduktioner og utallige arbejdspladser gemt bag murene ud til Gl. Køge Landevej i Valby, tæt på Toftegårds Plads

Side 3 af 5
Gå til side    1  2  3  4  5  

Hovedkontor:
Erhvervsvej 18
2600 Glostrup
Tel.: +45 4343 3777
post-vvs@enco.dkLyngby afd.:
Tel.: + 45 4588 3799
post-vvs@enco.dkGentofte Afd:
Tel.: +45 3965 1602
post-vvs@enco.dkÅbningstider:
Mandag-torsdag 7.00 - 15.00
Fredag 7.00 - 14.30